VIVAM - AZ EGÉSZSÉG FORRÁSA

Hírek - Információk


2022-06-28

Gyomorfekély kínoz vagy emésztőszervi problémád van? Próbáld homoktövissel!


A homoktövis magolaja rendkívül gazdag Omega-zsírokban - különösen a kevéssé ismert Omega 7-ben (palmitoleinsav). Az Omega 7 jelentős szerepet játszik a gyomor-bélrendszer szerkezetének és épségének fenntartásában. Ez segíthet a székrekedésben szenvedőknek.


  • Szerző: Vivam
2022-06-28

A homoktövis csodálatos bőrgyógyító


A homoktövis csodálatos bőrgyógyító, és helyileg alkalmazva hatékony égési sérülések, sebek, vágások és sok más bőrkárosodás esetén. A homoktövis magolaj 90%-ban telítetlen zsírsavakból áll, beleértve az Omega 3, 6, 7 és 9 zsírsavakat. Egy tanulmány szerint az ebből az olajból származó zsírsavak támogathatják a bőr védőgát funkcióját és elősegíthetik a nedvesség megtartását.


  • Szerző: Vivam
2022-06-28

Fogyj homoktövissel!  • Szerző: Vivam
2022-06-28

Homoktövis történelem


A homoktövist az ókori görögök tisztelték - olyannyira, hogy úgy hitték, ez volt a mitikus szárnyas ló, Pegazus fő tápláléka, amely lehetővé tette számára a repülést. Talán nem is olyan meglepő, hogy mitikus előnyöket tulajdonítottak ezeknek a szuperbogyóknak, mivel a nemzetségnév "hippophae" szó szerint "fényes lovat" jelent, olyan fontos volt a lótenyésztők és díjnyertes versenylovaik számára.


  • Szerző: Vivam
2022-06-20

Napégés ellen homoktövissel


A homoktövis magolajat alkalmazhatjuk égett bőrre. Csak arra ügyelj, hogy előtte szappanos vízzel tisztítsd meg a területet, hogy eltávolítsd a baktériumokat. Az olaj a homoktövis élénk narancssárga bogyóiból származik.


  • Szerző: Vivam