VIVAM - AZ EGÉSZSÉG FORRÁSA

Fájdalomcsillapítás vagy immunerősítés? Mehet egyben!


2021-10-11

Fájdalomcsillapítás vagy immunerősítés? Mehet egyben!


A homoktövisolaj napi fogyasztása megelőzhet bizonyos szív- és érrendszeri betegségeket, például a magas vérnyomást és akár a szívrohamot is.

Preklinikai és más orvosi kísérletek a homoktövisolajban található palmitoleinsav gyulladáscsökkentő tulajdonságait a szív- és érrendszeri problémák megelőzésével hozták összefüggésbe.

Csökkenti a szívbetegségek kockázatát nyomást, ami csökkenti a szívre nehezedő stresszt.

Kicsit fájdalmasnak érzed magad a legutóbbi edzés után? Vagy ízületi gyulladás fellángolásával küzdesz?

Használhatsz egy adag homoktövist, hogy távol tartsd a fájdalmat és a merevséget. Az európai és ázsiai országokban már évek óta alkalmazzák helyileg a fájdalom enyhítésére és a gyulladás csökkentésére.

Szükséged van egy kis immunerősítésre?

Ennek a tápanyagokban gazdag bogyós gyümölcsnek a bogyóhúsa és magjai hasznos bioaktív vegyületeket, például telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan segítik az immunrendszert.

Ráadásul ennek az erős gyümölcsnek az olaja 2,4-szer több karotinoidot - egy erős antioxidánst - tartalmaz, mint más olajok - derül ki a litvániai Kaunasi Orvostudományi Egyetem tanulmányából.

Ha szereted a teát, fontold meg a laza homoktövisbogyó levelek áztatását. A levelek tele vannak kiváló vitaminokkal és antioxidánsokkal, amelyekről ismert, hogy segítik az immunrendszert. Teázás, velőzés, valaki?

#