VIVAM - AZ EGÉSZSÉG FORRÁSA

Ismerkedjünk meg az őrleményekkel!


2021-02-10

Ismerkedjünk meg az őrleményekkel!


A homoktövismag-őrlemény a magok hidegen történő sajtolása után visszamaradó, értékes anyagban gazdag nyers növényi szárazanyag őrölt, majd fényvédő csomagolásba kiszerelt formája.

Számos egyéb „fiatalító” komponens, polifenol, antibakteriális és gyulladásgátló vegyület, nyomelem és rostanyag megmarad benne, amelyek együttesen felszívódva igen előnyös protektív (védő) hatásokat eredményezhetnek a szervezetben.

Egészségünk érdekében védjük szervezetünket a káros gyökökkel szemben, serkentsük a sejtek regenerációját, az antioxidáns mechanizmusok hatékonyabbá tételét, a vírusok, baktériumok és gombák elleni védekezést, a tápcsatorna védelmét, az erek rugalmasságának növekedését és a hajszálerek falának erősödését, a szem ereinek védelmét és az immunműködést.

Az őrleményt általában étkezés közben fogyasztjuk, naponta 1-3 teáskanállal. Javasolt, gyümölcslében, kásában, müzliben, joghurtban elkeverve.

#