VIVAM - AZ EGÉSZSÉG FORRÁSA

Amit gyakran kérdeznek a magolajjal kapcsolatban


2022-10-17

Amit gyakran kérdeznek a magolajjal kapcsolatban


????Mire használják a homoktövis olajat?
Hagyományosan az öregedési folyamatok lassítására használják. Az emberek a homoktövist égési sérülésekre, ekcémára, pattanásokra, emésztési zavarokra, magas vérnyomásra, ráncos bőrre és sok más célra használják, de a legtöbb felhasználási módot nem támasztják alá megfelelő tudományos bizonyítékok.

????Mit tesz a homoktövisolaj a bőrért?
A homoktövisolaj kiválóan alkalmas a pattanások csökkentésére, mert jelzi az olajmirigyeknek, hogy hagyják abba a túlzott faggyútermelésüket. A homoktövis csökkenti a bőr gyulladását, megelőzi a jövőbeli megjelenését, segít a hegek halványításában, és elősegíti a bőr általános egyenletesebb és simább textúráját.

????Tényleg működik a homoktövisolaj?
Hidratálja a bőrt, miközben szabályozza a zsírosodást: A homoktövisolaj segít a bőr szép és hidratált állapotban tartásában is. "Hidratáló összetevőként segíthet, mivel linolsavat tartalmaz, amely természetes módon megtalálható a faggyúban, így segíthet a nedvességtartalom szabályozásában és általánosságban segíthet a hidratálásban.

????Használhatom a homoktövisolajat az arcomon?
A homoktövis egyike a számos antioxidánsban gazdag olajnak, amelyek együttesen alkotják ezt a védő és hidratáló arcolajat, amely minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható.

????Hogyan használd a homoktövisolajat hüvelyszárazságra?
Egy vizsgálatban 116 hüvelyszárazságban szenvedő, posztmenopauzában lévő nőn végzett vizsgálatban a homoktövisolaj napi 3 grammjának 3 hónapon át történő fogyasztása a hüvelyszövet integritásának jelentős javulásával járt.

????Mennyi homoktövisolajat használjak?
Szemszárazság: Napi kétszer 1 g 3 hónapon keresztül. Májbetegség: 15 g homoktövis kivonat naponta háromszor 6 hónapon keresztül. Posztmenopauzális tünetek: Napi kétszer 1,5 g 3 hónapon keresztül.

#